Workshop: beelddenken, wat nu?

Wat is beelddenken? Hoe leren beelddenkende kinderen? Hoe kan ik de lesstof aanbieden zodat het beelddenkend kind de les kan volgen?

Een workshop voor kind-begeleider (zoals kindercoach, remedial teacher, leerkracht, intern begeleider) met als doel om gericht beelddenkende kinderen te ondersteunen in hun leerproces.

> Hoe sluit je aan bij een beelddenkend kind?

> Hoe kan ik een beelddenkend kind leren hoe te leren?

> Hoe kan ik de zelfredzaamheid en de eigen verantwoordelijkheid vergroten?

Door een mail te sturen naar info@talentkindercoach.nl ontvangt u het inschrijvingsformulier voor deze workshop.

  1. Veydam

    Ik zet dit initiatief op mijn agdnea: lijkt me een prima case om na te gaan hoe binnen een opleiding lectoren/ docenten hierop reageren, hoe dit kan aangepakt worden in een bepaalde opleiding, hoe ontwikkelaars aan de slag gaan en op welke wijze ze al dan niet iets in de plaats krijgen’ -, want ze geven geen les’.Een interessante case omdat men binnen een opleiding perfect gaat inzien dat e-leren en e-leren ontwikkelen niet vanzelf gaat Heel wat vanzelfsprekendheden’ komen heel snel op de helling te staan. Deze invalshoek schept meteen ruimte en mogelijkheden om vanuit verschillende instellingen samen te werken. Ik denk aan bijv. informatievaardigheden’ wat je perfect via een e-leren traject kan opzetten. En de vraag wat men onder e-leren verstaat is vrij simpel: minstens een even goed resultaat als met een klassieke cursus.