Meer resultaten voor kindercoach almere

kindercoach almere
kindertherapeut I kindercoach I jongerentherapeut I jongerencoach Amsterdam Oost en Diemen ALLES KIDS! kindertherapie I jongerentherapie I kindercoaching I Jongerencoaching Amsterdam.
Ik ben opgeleid tot kindercoach, jongerencoach en integratief kindertherapeut en integratief jongerentherapeut. De praktijkruimte van ALLES KIDS! is gevestigd in het hart van de Watergaafsmeer. Maar ik werk ook veel op locatie, zoals op de basisscholen in Diemen. Met veel veel plezier en passie werk ik samen met kinderen, jongeren en hun ouders/opvoeders aan diverse problemen/klachten die zij in hun leven ervaren. Ikzelf heb ook ervaren dat het prettig, waardevol en verhelderend is als iemand even met je meeloopt; dát gun ik anderen ook. Binnen mijn praktijk werk ik met kinderen, jongeren en hun ouders aan diverse klachten. Daarnaast heb ik een speciale interesse in rouw en verlies bij ziekte in het gezin, overlijden en echtscheiding. Ook werk ik als vrijwilliger voor de lotgenotengroep Jongeren in Rouw van Humanitas in Almere.

Sprankelkinderen Praktijk voor coaching voor jong en ouder. Sprankelkinderen is een praktijk voor kindercoaching en oudercoaching, leertrainingen en weerbaarheidstrainingen voor kinderen, jongeren en hun ouders die om welke reden dan ook niet lekker in hun vel zitten of even ergens tegen aanlopen.
Training creatief kindercoach Kunstzinnige Counseling Almere Kunstzinnige Counseling Almere.
Naast alle activiteiten vanuit mijn eigen atelierpraktijk, ben ik ook actief bij de Jip Jan Academie in Almere. Bij Jip en Jan worden kinderyogadocenten en kindercoaches opgeleid. Ik heb een aantal modules ontwikkeld voor het opleidingstraject tot kindercoach, waaronder de modules basis kindercoach, creatieve kindercoachtechnieken, kunstzinnige counseling met kinderen en mindfulness voor ouder en kind.
Yogahuis Almere Docenten.
Ik heb in 2014 de kinderyoga-docentenopleiding bij Dolfijnwellness in Amsterdam gevolgd en heb daarna een tijd kinderyoga bij sportschool The Mix in Almere gegeven. Vanaf september 2016 verzorg ik kinderyogalessen bij Het Yogahuis in Almere Haven. Ik volg momenteel een opleiding tot kindercoach bij de Jip en Jan Academie, zodat ik, wanneer nodig, ook individuele en gerichte begeleiding aan kinderen kan geven.
Marion van der Laarse Creatief therapeut en Counselor.
Vragen van therapeuten. Marion van der Laarse Creatief therapeut en Counselor. Deze therapeut kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-therapeut.nl. Vind een andere therapeut via onderstaande linken. Vind een therapeut Vind een therapeut in Almere Vind een Creatief therapeut. 1315 HT Almere FL.

Kijk gerust rond op de website om te zien wat Voormijzelf coaching in Almere te bieden heeft. De naam Voormijzelf is ontstaan vanuit twee gedachten. Allereerst was de wens daar om voor mijzelf een bloeiende praktijk te beginnen, om mensen in Almere en daarbuiten te coachen, begeleiden en te trainen vanuit de NLP gedachten.
Vind hier uw professionele kindercoach die is aangesloten bij Adiona.
Monique van Boheemen. Kindercoach Judith de Potter. Judith de Potter. Studio Flow Gezinszorg. Marieke Bloem Kinder en Jeugdcoach. Carla Olde Samson. Esther Verheul Praktijk voor kindercoaching. Monique Pijl-van den Brink. Linda van Zwieten. Wendy Sark-van der Kooij. Stefanie van der Vossen. Kindercoaching Ik Ook! Anne van Waardenburg. Judith van Beek. Oog voor het kind. Doreen Keurentjes kindercoaching. Kinderpraktijk Puur Geluk. KRWB de Weideblik. De Paarse Giraf. Marloes van Munster-Walraven. LEF Coaching begeleiding bij gevoelens en faalangst. Coaching voor eigen-wijze tieners. Kim van Gemert. Monique van Amstel. Rolien van Duyvenbode. Kindercoachpraktijk Puur Open. Praktijk Amarins Buitengewoonkids. De Papieren Vlieger. Maartje van Draanen. Fiona de Jong-Kiers. Tineke de Gelder. Kids Choice Coaching. Sanshine Kinder Jongerencoaching. Jolanda van Santen. Kindercoachpraktijk Jij bent top Buitengewoonkids. Lenneke van der Aart. Kindercoachpraktijk Bee Happy. Nicole van Borkulo. Samen op weg kindercoaching. Praktijk Bloemenwind, voor kinderen en ouders. Atelierpraktijk voor Kunstzinnige Counseling Almere.
What's' Nekzt, jongeren kindercoach, te Woerden.
KINDkracht10 Kindercoaching Leerbegeleiding en Opvoedcoaching Drachten Friesland Welkom.
Je kind in beweging. Kijk gerust rond en zoek dat wat het beste bij jullie past. Heb je gevonden wat je zocht? Je kunt fotos van de praktijk bekijken en lezen wat je kunt verwachten als je kiest voor KINDkracht 10.
JunieQ juniek: jij" bent UNIEK jullie samen" JunieQ kindercoach jongerencoach telecoaching familie mediator Almere Poort.
Kind en scheiden. Ruzie binnen gezin of familie. kinderen en jongeren tijdens en na scheidingssituatie samengesteld/stiefgezin omgang stiefouders faalangst vergroten zelfvertrouwen omgaan met conflicten communicatieproblemen begeleiding in schoolloopbaan bijv. studiekeuze leren plannen en studeren vragen over alcohol, drugs, gokken gamen.
Opleiding Kinder en gezinscoach Thuiscursus.NL.
Je studeert op je eigen tempo en leert o.a. alles over coaching, de valkuilen van coaching, bewust coachen, het coachingstraject, de gezinscoach, familiepatronen, antroposofie, de ontwikkeling van de mens, en de Gordonmethode. Maak van je passie je beroep, word Kindercoach!
Pedagoog en kindercoach Trainingen voor Kinderen en Volwassenen in Almere en Lelystad. Warrior Academy. Pedagoog en kindercoach Trainingen voor Kinderen en Volwassenen in Almere en Lelystad. Warrior A
Home Team Pedagoog en kindercoach. Pedagoog en kindercoach. Graag je CV en motivatie naar martialarts4succes@gmail.com. Trainer / Coach. Wij geven trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren volwassenen en kinderen in Almere en Lelystad.

Contacteer ons

kindercoach limburg
nlp kindercoach
kindercoach enschede
erkende hbo opleiding kindercoach
kindercoach tilburg
opleiding kindercoach rotterdam
kindercoach thuisstudie
kindercoach almere