Zoeken naar kindercoach almere

kindercoach almere
Praktijk voor coaching en training voor hooggevoelige kinderen én hun ouders Karen Verdonk, Praktijk voor Coaching en Training.
Je maakt je zorgen om je kind omdat je merkt dat het niet lekker in zijn of haar vel zit. Je hebt het gevoel dat je er alles aan gedaan hebt om je kind te helpen, maar dan loop je ineens vast.
Yogahuis Almere Docenten.
Ik heb in 2014 de kinderyoga-docentenopleiding bij Dolfijnwellness in Amsterdam gevolgd en heb daarna een tijd kinderyoga bij sportschool The Mix in Almere gegeven. Vanaf september 2016 verzorg ik kinderyogalessen bij Het Yogahuis in Almere Haven. Ik volg momenteel een opleiding tot kindercoach bij de Jip en Jan Academie, zodat ik, wanneer nodig, ook individuele en gerichte begeleiding aan kinderen kan geven.
KINDkracht10 Kindercoaching Leerbegeleiding Drachten Welkom.
Wat een goede input en wat een lekker praktische en makkelijk inzetbare tips! Het is zooooo fijn om je verhaal kwijt te kunnen aan iemand die het begrijpt." Moeder van meisje, 8 jaar.: Je" hebt de juiste toon geen bedreiging.
JunieQ juniek: jij" bent UNIEK jullie samen" JunieQ kindercoach jongerencoach telecoaching familie mediator Almere Poort.
Kind en scheiden. Ruzie binnen gezin of familie. kinderen en jongeren tijdens en na scheidingssituatie samengesteld/stiefgezin omgang stiefouders faalangst vergroten zelfvertrouwen omgaan met conflicten communicatieproblemen begeleiding in schoolloopbaan bijv. studiekeuze leren plannen en studeren vragen over alcohol, drugs, gokken gamen.
What's' Nekzt, jongeren kindercoach, te Woerden.

Sprankelkinderen heeft twee locaties. De praktijk is gevestigd in de wijk Leidschenveen in Den Haag, goed bereikbaar vanuit Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer en Nootdorp. Tevens heeft de kindercoach een werkplek in Berkel en Rodenrijs, makkelijk bereikbaar vanuit omgeving Rotterdam en Pijnacker.
Opleiding Kinder en gezinscoach Thuiscursus.NL.
Je studeert op je eigen tempo en leert o.a. alles over coaching, de valkuilen van coaching, bewust coachen, het coachingstraject, de gezinscoach, familiepatronen, antroposofie, de ontwikkeling van de mens, en de Gordonmethode. Maak van je passie je beroep, word Kindercoach!
Kindercoach AlmereKinder coaching Almere Jongerencoach Almere.
gebruik gemaakt van de krachtige methodiek van NLP Neuro Linguïstisch. Programmeren Deze werkwijze is van invloed op meerdere niveaus: sociaal-emotioneel., mentaal, gedrag, identiteit en visie. NLP is uitermate geschikt voor de begeleiding met kinderen wegens het mogen dromen en eigen beelden maken visuele aspect.
Training creatief kindercoach Kunstzinnige Counseling Almere Kunstzinnige Counseling Almere.
Naast alle activiteiten vanuit mijn eigen atelierpraktijk, ben ik ook actief bij de Jip Jan Academie in Almere. Bij Jip en Jan worden kinderyogadocenten en kindercoaches opgeleid. Ik heb een aantal modules ontwikkeld voor het opleidingstraject tot kindercoach, waaronder de modules basis kindercoach, creatieve kindercoachtechnieken, kunstzinnige counseling met kinderen en mindfulness voor ouder en kind.
kindertherapeut I kindercoach I jongerentherapeut I jongerencoach Amsterdam Oost en Diemen ALLES KIDS! kindertherapie I jongerentherapie I kindercoaching I Jongerencoaching Amsterdam.
Ik ben opgeleid tot kindercoach, jongerencoach en integratief kindertherapeut en integratief jongerentherapeut. De praktijkruimte van ALLES KIDS! is gevestigd in het hart van de Watergaafsmeer. Maar ik werk ook veel op locatie, zoals op de basisscholen in Diemen. Met veel veel plezier en passie werk ik samen met kinderen, jongeren en hun ouders/opvoeders aan diverse problemen/klachten die zij in hun leven ervaren. Ikzelf heb ook ervaren dat het prettig, waardevol en verhelderend is als iemand even met je meeloopt; dát gun ik anderen ook. Binnen mijn praktijk werk ik met kinderen, jongeren en hun ouders aan diverse klachten. Daarnaast heb ik een speciale interesse in rouw en verlies bij ziekte in het gezin, overlijden en echtscheiding. Ook werk ik als vrijwilliger voor de lotgenotengroep Jongeren in Rouw van Humanitas in Almere.
Marion van der Laarse Creatief therapeut en Counselor.
Vragen van therapeuten. Marion van der Laarse Creatief therapeut en Counselor. Deze therapeut kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-therapeut.nl. Vind een andere therapeut via onderstaande linken. Vind een therapeut Vind een therapeut in Almere Vind een Creatief therapeut. 1315 HT Almere FL.
Wie zit er achter AllesKids? Alles Kids.
Na de benodigde basisopleidingen blijf ik me continu ontwikkelen in nieuwe yoga en coachingsmethodes. Een greep uit de afgeronde opleidingen/trainingen.: Kinderyoga docentenopleiding bij opleidingsinstituut Jip Jan in Almere 2009. Basisopleiding Kindercoach bij De Kunst van Kindercoaching 2011. Cursus intuïtieve astrologie.

Contacteer ons

kindercoach limburg
nlp kindercoach
kindercoach enschede
erkende hbo opleiding kindercoach
kindercoach tilburg
opleiding kindercoach rotterdam
kindercoach thuisstudie
kindercoach almere