Resultaten voor kindercoach deventer

kindercoach deventer
Geregistreerde Kindercoaches.
Hoogeveen Patricia Baas Baasis Kindercoach. Meppel Talitha Overweg Bij Talitha Coaching. Peize Eva Luik Coachingpraktijk Samen. Westerbork Jannie Rieske JARI kindercoaching. Almelo Melanie van den Berg In Balans Kindercoaching. Deventer Caroline Muller Praktijk Caroline Muller. Deventer Yvonne van Oorschot Be-joyful.
Aanbod voor deelnemers Magie van Kindercoaching Intuïtief Ondernemen.
Dat is dus een voordeel voor jou als kindercoach. Deelnemers aan de opleiding De Magie van Kindercoaching krijgen 25% korting. Gebruik daarvoor de kortingscode MAGIE-25 bij het afrekenen. Meer informatie en met 25% korting aanmelden. 75%, korting op coachingstarief. Het kan zijn dat je behoefte hebt aan 1-op-1 coaching omdat je een specifieke vraag hebt of geen zin hebt om in een groep of alleen achter je computer te werken. In de coaching help ik je heel gericht met jouw vraag. Natuurlijk maak ik naast mijn bedrijfskundige kennis ook daar gebruik van intuïtieve technieken, omdat ik heb gemerkt dat dit veel sneller werkt en goede resultaten oplevert. De coaching kan bij mij plaatsvinden in Deventer of via de Skype.
BublieZ gastouderopvang.
Hoera geslaagd kindercoach." 23 mei, 2017 1337: Chantal. In 2016 is jullie gastouder gestart met de opleiding Kindercoach. dit om de aanwezige kennis nog verder te verrijken en om jullie kinderen een goede basis voor de basisschool te kunnen meegeven tijdens de opvanguren bij BublieZ gastouderopvang.
Archief Coaches Autisme Academie.
Saskia van Vlijmen Autismevriendelijke coach. Zutphen, Deventer en Apeldoorn, Gelderland, Overijssel. Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige heb ik me de laatste 10 jaar verdiept en geschoold in autisme en ADHD. Bekijk coach informatie. Marcel de Boer Autismevriendelijk Mediator. Amsterdam Utrecht, Landelijk. Marcel de Boer is een creatieve denker met veel ervaring in de interim en consultancy branche. Zijn juridische Nederlands Recht. Bekijk coach informatie. Selma Dotinga-Kransen Autismevriendelijk coach. Drenthe, Friesland, Groningen. Met veel plezier coach ik mensen met of zonder autisme die vastlopen op één of meerdere levensgebieden. Met creatieve werkvormen. Bekijk coach informatie. Claudia van Rijn Autismevriendelijke Coach. Katwijk, Zuid Holland. Mijn naam is Claudia van Rijn en ben woonachtig in Katwijk, Zuid-Holland. Ik heb de opleiding tot Autisme Vriendelijke coach. Bekijk coach informatie. Jellienke Winters Autismevriendelijke Coach en Ervaringsdeskundige. Ik zet mijn opgedane kennis rondom autisme en mijn eigen ervaring met Asperger graag in om anderen te helpen. Bekijk coach informatie. Maureen Waarle Peters Autismevriendelijke Kindercoach.
Kindercoach Karin ELK KIND IS UNIEK ELKE SITUATIE IS ANDERS.
Welkom bij Karin Kindercoaching., Kindercoach praktijk in Deventer. Kinderen/jongeren hebben soms te maken met situaties of problemen waar je als ouders om uiteenlopende redenen geen grip op kunt krijgen. Steeds meer kinderen/jongeren ervaren de eisen, verwachtingen en het leeftempo van de maatschappij als hoog en belastend.
Kindercoach, zwemles, kinderopvang zwangerschap Go-Kids Deventer Salland.
Daarom op onze website niet alleen opgroeiadressen voor kids, maar ook bijvoorbeeld mindfulnes voor ouders. Natuurlijk allemaal in je eigen regio in de buurt van Deventer, Twello, Olst, Wijhe, Raalte, Hellendoorn, Nijverdal, Holten, Rijssen, Goor, Markelo, Den Ham, Vroomshoop. Al tijdens je zwangerschap zijn de opgroeiadressen op onze site handig. Dan zoek je misschien kinderopvang en daarna BSO, zwemles of sportclubs voor de kinderen, of de bibliotheek en speel-o-theek. Misschien kun je hier en daar ook wel wat hulp gebruiken bij het opvoeden of heb je zorgvragen voor een logopedist, kinderfysiotherapeut, kindercoach en kinderpraktijk.
Kindertherapie Deventer kindercoaching.
Kindertherapie en kindercoaching op minder dan 50 km van Deventer. Grace Meurkes Kinder Jongerentherapeut. Clientenstop In deze kindertherapie staat het kind centraal want ieder kind is uniek! Ieder kind heeft recht op een behandeling die specifiek op zijn of haar mogelijkheden is gericht.
Kindercoach Denise.
Mijn naam is Denise van Oosterhout. Als kindercoach praat ik met kinderen waarvan de ouders gaan scheiden of misschien al gescheiden zijn. Ik vind het erg belangrijk dat er voor jou een plek is waar je kan praten over de scheiding van jouw ouders. Als je met mij wilt praten moet je weten dat je mij alles kunt vertellen, alles mag vragen en dat je mij in vertrouwen kunt nemen als je dingen wilt vertellen die je ouders niet mogen weten. Ik ben er voor jou! Mocht je vragen hebben of gewoon een keer van je af willen schrijven over de scheiding van jouw ouders, dan mag je mij natuurlijk ook mailen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deel deze pagina! Klik hier voor een gratis informatiegesprek of bel 085 4010839. Scheiden doe je Samen. 6825 MC Arnhem. T: 085 4010839. E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij hebben ook spreekkamers in Amersfoort, Andelst, Apeldoorn, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Ede, Elst, Nieuwegein, Nijmegen, Oss, Tiel, Veenendaal, Zeist en Zutphen.
ZinVol Ondernemen op jouw manier.
Fotograaf Titus Davidheimann Beek Fotografitus. De" handreikingen zijn geen standaard zo is, hoe het moet maar eerder zo zou je het ook kunnen doen. Echte eye-openers, want ik zat soms vast in: zo moet je toch ondernemen." Kindercoach Emmelie van Dongen.
Kindercoach Yvonne Helpt alle kinderen uit Deventer en omstreken!
Bericht aan Kindercoach Yvonne. Ik ga ermee akkoord dat Kind Stap Sprong mijn gegevens verwerkt op de manier zoals omschreven in de Privacy Verklaring. Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Kies een andere Kindercoach in Deventer.
Home.
Mijn naam is Carry van der Wals. Ik ben Kindercoach en begeleid kinderen in hun ontwikkeling. Hierbij ga ik uit van de eigen verantwoordelijkheid en eigen wijsheid van het kind. Ik richt mij voornamelijk op kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.
Bewegingskracht Kindercoach en trainer in Deventer.

Contacteer ons

opleiding kindercoach leeuwarden
civas kindercoach ervaringen
kindercoach civas
opleiding voor kindercoach
kindercoach in het onderwijs
kindercoach deventer
studie kindercoach
hoe word ik kindercoach
opleiding tot kindercoach hbo
opleiding kindercoach eindhoven