Meer resultaten voor opleiding kindercoach leeuwarden

opleiding kindercoach leeuwarden
Homepage Eigen Wijze Esther van der Werf.
De Levensschool staat midden in het prachtige dorpje Wyns, dat vlakbij Leeuwarden ligt. Hier mag je rouwen over de aspecten uit je leven die je bent verloren, hier kun je rouwen omdat je een lief iemand bent verloren en hier mag je vrijuit bouwen aan jezelf.
Opvoedparty bij u in de buurt.
Op deze pagina treft u organisaties aan die door Lunamare gecertificeerd zijn om OpvoedParty's' te geven. Zoom in op het kaartje om te zien welke organisatie bij u in de buurt zit. De adresgegevens vindt u onder het kaartje. Gratis OpvoedParty ebook!
Opleidingen en cursussen Windesheim.
Cursus of Module. Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs voor het primair onderwijs Calo. Vakgerichte opleidingsdidactiek bewegingsonderwijs en sport Calo. Cursus of Module. Van werkdruk naar werkplezier. Veranderen met Kwaliteits Proces en Lean Management. Cursus of Module. Verkorte opleiding tot registercoach voor LVSC geregistreerde Supervisoren.
Achtergrond en CV FLEXSHCOACH.
Pedagogisch medewerker op een peutergroep voor dove en slechthorende kinderen binnen Pento SGB-MON te Leeuwarden. februari 2004 februari 2010. Arbeidsconsulent/jobcoach bij Werkpad te Zwolle/Groningen/Leeuwarden. Bemiddelen en coachen van dove en slechthorende cliënten. Voor verschillende opdrachtgevers stelde ik trajectplannen op met als doel de cliënt zo spoedig mogelijk in een passende functie aan de slag te laten gaan. Bij begeleiding op de werkplek heb ik als jobcoach veel cliënten kunnen ondersteunen in het omgaan met hun slechthorendheid/doofheid op de werkplek. Daarvoor en ernaast diverse inval-functies in diverse zorginstellingen en vrijwilligerswerk bij verschillende verenigingen voor zowel kinderen, jongeren, gehandicapten en niet-gehandicapten. Ik werk met heel veel plezier 2 dagen op een behandelgroep voor dove en slechthorende peuters. Samen met het werk als kindercoach is dit voor mij een perfecte mix van zelfstandig werken i.c.m.
Praktijk Noordmans Even voorstellen voor Natuurgeneeskunde en Energetische psychotherapie.
Mijn jarenlange opleiding heb ik o.a. gevolgd bij Joanne van Wijgerden Healing, Liquid Light Remedies en kindercoach, Dorothe Lueb voeding, Dutch Bodywork Academy voetreflex, stoelshiatsuCon, Amore HBO medische basiskennis, Sonnevelt Opleidingen 3-jarige verdieping voetreflexmassage, Total Health Chinese voetreflex, Merkivah Energetische Psychotherapie, coaching, en nog vele anderen.
Kindercoach, huiswerkbegeleider, begeleider, pgbbegeleider, coach nodig?
Meer dan 13 jaar werkervaring! Na het volgen van de lerarenopleiding basisonderwijs aan de CHN tegenwoordig Stenden Hogeschool te Leeuwarden kreeg ik een baan als groepsleerkracht aan CBS It Anker te Dronrijp. Daar heb ik lesgegeven aan de groepen 1 t/m 8. Tussendoor heb ik aan de CHN mijn master SEN gehaald. Deze opleiding richt zich op gedragsproblemen bij kinderen en jong volwassenen.
Fitvak A fitness trainer A NL-actief versnelde opleiding.
Veel mensen die in het bezit zijn van hun Fitvak A diploma volgen ook de opleiding Fitvak B. Deze opleiding is een goede aanvulling op de kennis en ervaring die je opdoet tijdens de Fitvak A opleiding. Ben je bij voorhand al van plan om je fitness trainer A opleiding aan te gaan vullen met je fitness trainer B diploma?
Opleiding tot kindercoach? De Magie van Kindercoaching!
De Magie van Kindercoaching is meer dan een opleiding. Het is een ontwikkelingsweg waarbij je de mogelijkheid hebt om je op jouw eigen manier te ontwikkelen tot een professionele, zelfbewuste en unieke kindercoach. We bieden de trajecten waar we kunnen op maat.
Opleiding tot coach.
opleiding trainer coach knvb. opleiding tot kies coach. opleiding tot kunstzinnig coach. opleiding tot kindercoach. kosten opleiding coach betaald voetbal. opleiding coach lerarenbeurs. opleiding coach loopbaanbegeleiding. opleiding coach leuven. opleiding coach loi. opleiding coach leiden. opleiding coach leeuwarden. opleiding coaching leuven.

KolthofCoaching is een coachingsbureau voor zowel kinderen, jongeren, jong-volwassenen als ouders en begeleiders. Als kindercoach begeleid ik beelddenkende, hoogsensitieve en/of hoogbegaafde kinderen en jongeren bij het omgaan met uitdagingen in het dagelijks leven en leerproblemen op school. Beelddenkende, hoogsensitieve of hoogbegaafde kinderen en jongeren maken meer dan gemiddeld gebruik van hun gevoelens, van beelden en hun intuïtie.
Pepijn Hofstede Loopbaancoach / Persoonlijke ontwikkeling / Life coach / Wandelcoach Leeuwarden Tytsjerksteradiel Leeuwarderadeel Smallingerland Menaldumadeel Dongeradeel Coaching voor Mij de coaching
De provocatieve stijl die ik hanteer is een manier van communicatie die humor en uitdaging combineert met speelsheid, confrontatie en goed contact. Ik werk vanuit Leeuwarden. De coaching kan tijdens een WALK AND TALK, de intake vindt altijd binnen plaats.
Cursussen en opleidingen als online thuisstudie of zelfstudie NHA.
Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Voor je plezier of voor een mooie toekomst. Waar en wat je ook leert, bij NHA vind je altijd een passende online cursus of opleiding.

Contacteer ons

opleiding kindercoach leeuwarden
civas kindercoach ervaringen
kindercoach civas
opleiding voor kindercoach
kindercoach in het onderwijs
kindercoach deventer
studie kindercoach
hoe word ik kindercoach
opleiding tot kindercoach hbo
opleiding kindercoach eindhoven