Op zoek naar kindercoach utrecht?

kindercoach utrecht
Kindercoach Kindertherapie Utrecht.
Voor Integratieve Kindertherapie Kindercoaching. Voor alle kinderen van de basisschool én hun ouders. Praktijk Temperament zet kinderen weer terug in hun kracht met persoonlijke Kindertherapie coaching. Soms voelt je kind zich niet prettig. Je voelt het als ouder haarfijn aan als deze periode te lang duurt.
Kindercoaching Utrecht innerkidz kindercoaching.
Als kindercoach kijk ik graag mee met jou en je kind om te zien wat nodig is om weer vooruit te komen. Samen onderzoeken we waar de knelpunten liggen en wat de gewenste verandering is. Wanneer je het gevoel hebt dat je je kind met een gerust hart aan mij kan toevertrouwen, ga ik aan de slag met je kind. Binnen een veilige setting mag je kind volledig zichzelf zijn waardoor onbewuste gedachten, gevoelens en gedragingen zichtbaar worden. Van hieruit kan je kind verder werken aan een eigen oplossing. Het geeft jou verlichting en nieuwe inzichten en je kind bewustwording en zelfvertrouwen. Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar en hun ouders zijn van harte welkom bij innerkidz kindercoaching. Er is geen verwijzing voor nodig en is een passend alternatief wanneer jeugdzorg of een kinderpsycholoog niet direct nodig zijn. De praktijk is gevestigd in Utrecht en is uitstekend te bereiken vanuit Leidsche Rijn, Maarssen, Vleuten, De Meern en Maarssenbroek.
de Vliegende Vis Kindercoaching in Utrecht.
Het coachen van kinderen deed ik eerst naast mijn werk als persoonlijke begeleidster voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Het vliegschema van de Vliegende Vis raakte steeds voller en voller en hierdoor kon ik per 1 juli 2016 de beslissing nemen om full-time kindercoach te zijn! Ik hou van uitdagingen in mijn werk, net zoals ik deze zoek in reizen en sport. Voordat ik oa.naar Thailand vloog om duikgids te worden heb ik gewerkt als hoofdagente bij de Regiopolitie Groningen en ben ik persoonlijke begeleidster geweest op een doveninternaat. Terug in Nederland vestigde ik me in Utrecht, waar ook inmiddels de Vliegende Vis kindercoachpraktijk zit.
Kindercoach Utrecht Groei Kindercoaching Schrijf je nu in! Groei Kindercoaching.
Wat is kindercoaching? Groei Kindercoaching in Utrecht begeleidt kinderen en jongeren bij het uiten van hun emoties, zodat zij deze beter leren reguleren en weer lekker in hun vel komen te zitten, zonder een langdurende trajecten in te gaan. Wie ben ik? Mijn naam is Fiene van Dam. Ik zie het als mijn missie om kinderen en jongeren die emotioneel vastlopen te begeleiden. Ik ben van mening dat kinderen en jongeren het recht hebben op een ongecompliceerde jeugd. Wanneer er iets gebeurt in hun leven waar zij geen invloed op uit kunnen oefenen, hebben zij het recht op goede hulp en begeleiding. Blogartikelen over onder andere opvoeding, boeken voor kinderen, jongeren en ouders, mijn werk als kindercoach en heerlijke recepten om te maken met kinderen.
Jacqueline breedijk kindercoach en jongerencoachCoachingspraktijk Jacqueline Breedijk voor kindercoaching en jongerencoaching in Utrecht.
voor kindercoaching en jongerencoaching in Utrecht. Zoeken Zoeken Hoofdmenu. Spring naar de primaire inhoud. jongerencoaching en studentencoaching. Praktijk voor kindercoaching en jongerencoaching in Utrecht. Coaching voor kinderen en jongeren? Juist voor kinderen en jongeren is een steuntje in de rug soms heel belangrijk.
Kind Stap Sprong Kindercoach Utrecht Vind je kindercoach in Utrecht!
Je bent hier: Home Kindercoach Utrecht. Kies je Kindercoach in Utrecht. Hieronder zie je onze kindercoaches in Utrecht. Klik op de knop Lees Meer onder een kindercoach als je meer wilt weten over de betreffende kindercoach. Plan daarna direct een GRATIS kennismakingsgesprek in.
Kindercoaching Instituut HIP.
Instituut HIP Utrecht West. Instituut HIP Vleuten-De Meern. Instituut HIP Zeist. Elke ouder wil dat zijn of haar kind gelukkig is! Soms krijgen kinderen echter te maken met tegenslagen of krijgen ze te maken met gevoelens die ze niet prettig vinden. Wanneer kinderen niet lekker in hun vel zitten, kan een kindercoach uitkomst bieden. Kindercoaching is een praktische en laagdrempelige vorm van hulpverlening.
KinderCoaching Juliette Jansen.
Na 22 jaar ervaring als docent in het basisonderwijs besloot zij met haar kennis en ervaring de stap te nemen om kinderen en ouders op een persoonlijke en creatieve manier te begeleiden als kindercoach. Inmiddels bestaat haar praktijk al bijna tien jaar en is Juliette hiermee een van de pioniers op het gebied van kindercoaching.
Vergelijk 4 Kindercoach opleidingen in Utrecht Springest.
Utrecht Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Kindercoach producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Thuisstudie 7, Boek 2, of Kindercoach in heel Nederland 17. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.
Coach kindercoach Utrecht SpeelAtelier.
Bijvoorbeeld omdat je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, het spannend vindt om met nieuwe dingen om te gaan of omdat je door ziekte, werk of andere uitdagingen het allemaal even niet meer weet? Onder de naam SpeelAtelier werk ik als coach en kindercoach met heel veel verschillende mensen jong en oud, gezond en ziek, onzeker en moedig.
Klimop Kindercoaching.
Waarom beloningssystemen in de opvoeding niet werken Justine Mol. Volg Klimop kindercoaching.: Kindercoach voor kinderen, jongeren en hun ouders in Vleuten, Leidsche Rijn, Terwijde, Harmelen, Utrecht en omstreken. Copyright 2018 Klimop Kindercoaching Alle rechten voorbehouden. Theme: Catch Evolution by Catch Themes.
Kindercoach Utrecht Weerbaarheids en kindertrainingen in Utrecht.
Overzicht van de zorgpraktijken. Silvia Scharff, Kindercoach Utrecht werkt al 9 jaar professioneel vanuit gezondheidscentrum Zuilen. Naast individuele kindercoaching is de sociaal emotionele weerbaarheidstraining Ik ben blij met mijzelf uniek en effectief gebleken. Uw kind ook sociaal en emotioneel weerbaar?

Contacteer ons

opleiding kindercoach fontys
opleiding kindercoach post hbo
kindercoach vacature
kindercoach utrecht
kindercoach den haag
wat doet een kindercoach
kindercoach materialen
salaris kindercoach
kindercoach worden