Resultaten voor kindercoach ede

kindercoach ede
Kindercoaching Instituut HIP.
Daarna komt het kind, meestal één keer per week, alleen naar de kindercoach. Soms zijn 5 sessies al genoeg, maar dit is afhankelijk van de hulpvraag en het proces. Dit zal dus in elke situatie samen bekeken worden. Wilt u meer informatie of meteen aanmelden, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van HIP.: Barneveld Baarn Bilthoven Bussum Ede Hilversum Huizen Laren Utrecht Oost Utrecht West Vleuten-De Meern.
ikwijs Praktijk voor Kindercoaching.
contact en tarieven. Welkom bij ikwijs kindercoaching! Het is fijn wanneer een kind kan genieten van de dingen die het doet. Toch lukt dat soms even niet en heeft jouw kind het moeilijk in bepaalde situaties of lijkt hij vast te lopen.
Kindercoaching, opvoedcoaching Hen3k's' Bijles en Kindercoaching Sociale kaart Ede.
Home Organisaties Hen3k's' Bijles en Kindercoaching Kindercoaching, opvoedcoaching. 06-52 17 49 92 Website Wilterdinkstraat 25 6712EB Ede. Hulpaanbod van: Hen3k's' Bijles en Kindercoaching. Is een indicatie of verwijzing noodzakelijk? Aanmelding en vervolgprocedure. De kennismaking en intake doe ik telefonisch gratis maximaal 30 minuten. Daarna maken we een eerste afspraak met ouders en kind. Hen3ks: spreek uit: Hendrikaas. Deze naam heb ik gekozen vanuit mijn eigen voornaam en de samenvoeging met de eerste letter van mijn achternaam. Mijn Expertise heb ik verworven door mijn theoretische en praktische basis in mijn opleidingen. Ik geef een korte opsomming: HBO-jeugdwelzijnswerk nu SPH, WO Sociale Pedagogiek, Universitaire lerarenopleiding, PABO, Basisopleiding Kindercoach en opvoedcoach.
Blossom KinderCoaching in Ede Coaching Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Neem voor meer informatie contact op met Blossom KinderCoaching. Blossom KinderCoaching is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Blossom KinderCoaching Ede. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Blossom KinderCoaching in Ede.
Blossom KinderCoaching.
6717 HE Ede. De pagina www.BlossomKinderCoaching.nl is toe aan vernieuwing. De informatie wordt duidelijker en mijn aanbod mag kleiner, zodat duidelijk is dat Blossom er is voor de kinderen van de ouders en de ouders van de kinderen. Voor hele gezinnen dus Dit is waar ik 2018 mee ga starten.
Alle coaching in Ede, overzicht van 36 bedrijven over coaching in Ede.
Alle coaching en counseling bedrijven in Ede. Aalbers Budgetcoaching en Bewindvoering BV. 0318-646936, Veldhuizerbrink 25, 6712BX in Ede. Annelyn de Boer Coaching. 06-16232822, Stationsweg 88, 6711PV in Ede. 06-46256547, Hogerhorst 91, 6714LD in Ede. 0318-846950, Zandlaan 18a, 6717LP in Ede.
opvoedcoach, gezinscoach Ede.
Wie ben ik. Mijn naam is Wendy en ben woonachtig in Ede. In 2001 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan met kinderen en hun opvoeding. De samenwerking met ouders en verzorgers was daarbij van groot belang. Ik ben begonnen als groepswerker binnen de gehandicaptenzorg en heb een aantal jaren als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf gewerkt. Voordat ik als zelfstandig coach startte heb ik zes jaar als pedagogisch ambulante medewerker binnen de jeugdhulpverlening gewerkt. Naast mijn werk binnen de jeugdhulpverlening ben ik ervaringsdeskundige als moeder van twee zoons. In 2015 heb ik mijn diploma tot kindercoach behaald.
Vergelijk Kindercoach opleidingen, trainingen en cursussen in Ede Springest.
Ede Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Kindercoach producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Thuisstudie 7, Boek 1, of Kindercoach in heel Nederland 26. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.
Praktijk Uniek Ede Bennekom Wageningen.
Uniek geeft je stevige wortels, vleugels om te mogen ontdekken en een waardevolle blik naar jezelf. Meer weten over Praktijk Uniek Ede? Wil je weten of kindercoaching wat kan betekenen? Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Praktijk Uniek Ede?
Toolkids Praktijk voor Kindercoaching.
Kindercoach Denise.
Mijn naam is Denise van Oosterhout. Als kindercoach praat ik met kinderen waarvan de ouders gaan scheiden of misschien al gescheiden zijn. Ik vind het erg belangrijk dat er voor jou een plek is waar je kan praten over de scheiding van jouw ouders. Als je met mij wilt praten moet je weten dat je mij alles kunt vertellen, alles mag vragen en dat je mij in vertrouwen kunt nemen als je dingen wilt vertellen die je ouders niet mogen weten. Ik ben er voor jou! Mocht je vragen hebben of gewoon een keer van je af willen schrijven over de scheiding van jouw ouders, dan mag je mij natuurlijk ook mailen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deel deze pagina! Klik hier voor een gratis informatiegesprek of bel 085 4010839. Scheiden doe je Samen. 6825 MC Arnhem. T: 085 4010839. E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij hebben ook spreekkamers in Amersfoort, Andelst, Apeldoorn, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Ede, Elst, Nieuwegein, Nijmegen, Oss, Tiel, Veenendaal, Zeist en Zutphen.
Kind Stap Sprong Kindercoach Ede Vind hier je kindercoach!
Je bent hier: Home Kindercoach Ede. Kies je Kindercoach voor je kind uit Ede. Hieronder zie je onze kindercoaches die kinderen uit Ede helpen. Klik op de knop Lees Meer onder een kindercoach als je meer wilt weten over de betreffende kindercoach.

Contacteer ons

kindercoach opleiding thuisstudie
kindercoach breda
hbo kindercoach
civas kindercoach
kindercoach haarlem
kindercoach friesland
hbo opleiding kindercoach
kindercoach opleiding deeltijd
opleiding kindercoach hbo