Op zoek naar kindercoach breda?

kindercoach breda
Kindercoach Breda Geluk-ik.
Menu en widgets. Bel ons: 06-46078082 of 0165-729889. Kindercoach Etten leur. Kindercoach Bergen op zoom. 0165-729889 of 0646078082. Kindercoach omgeving Breda. Welkom bij Geluk-ik, uw kindercoach in uit de omgeving van Breda. Ik richt mij op kinderen van 4 tot en met 14 jaar die hooggevoelig zijn.
t Zonnewiel, zet je in beweging! Kindercoaching. Tiener, Jongeren en Oudercoaching.
Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met paginas van deze website wordt meegestuurd en door de browser op de harde schrijf van uw PC wordt opgeslagen. We zijn wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruiken van cookies.
Vergelijk 2 Kindercoach opleidingen in Breda Springest.
Breda Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Kindercoach producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Thuisstudie 7, Boek 2, of Kindercoach in heel Nederland 17. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.
jijenikkindercoaching.
Specialistische coach rondom kanker. Post HBO Kindercoach. Trainer De Gelukskoffer. Post HBO Weerbaarheidstrainer. Kids Skills / Parents Skills. Sportdocente / Fysiotherapeute. 2018 Jij ik kindercoaching 06 2007 6051 Privacyverklaring info@jijenikkindercoaching.nl. In een sessie van max. 60 minuten wordt met diverse werkvormen gewerkt zoals; Rationeel-emotieve Therapie RET, tekenen, rollenspel, Kids Skills, metaforen en lichaamsgericht werk. Een praktische aanpak, vanuit het kind gericht, ondersteunend en met een fijne balans in humor en daadkracht. Dit betreft coaching in én met het gezin, op het gebied van opvoeding. Praktisch en daadkrachtig, met als doel het gezin weer zelfstandig te laten functioneren. Dit kan ondersteuning in de opvoeding zijn, begeleiding na een ondertoezichtstelling OTS of diverse andere redenen. Kinderen stevig leren staan, laten opkomen voor zichzelf, grenzen stellen en sociaal vaardig leren zijn, een EIGEN IK ontwikkelen, ontspanning ervaren en uitgaan van je eigen kracht! In kleine groepen werken we aan deze vaardigheden met ervaren en gemotiveerde trainers. De trainingen worden gegeven in Breda, Chaam en Oosterhout.
Veerkracht praktijk voor kindercoaching Kindercoach in Breda.
Hierbij wordt uitgegaan van het kind en gekeken naar zijn of haar mogelijkheden. Veerkracht praktijk voor kindercoaching is in 2015 gestart door kindercoach Judith Boumeester en is gevestigd in de wijk Haagse Beemden in Breda. Doctor Struyckenstraat 165. 4812 BC Breda.
Aroha Kindercoaching Aroha Kindercoaching.
Contactformulier Aroha Kindercoaching. Tips en weetjes. Brede Slagen 6. 4823 LM Breda. After Coaching Service After Coaching Sessie aroha aroha kindercoaching breda Dromen Sinterklaas kinder-coaching breda kindercoach kindercoaching Nazorg schatgravers schatgravers bestellen Webwinkel Leuks van Aroha workshop eigenjijs workshop glow.
Praktijk gevestigd in Breda Kindercoach Breda.
Kinderen voelen zich snel bij haar op hun gemak en als coach heeft zij de gave om écht contact met je kind te maken en zo tot hem of haar door te dringen. Marleen heeft HBO-Verpleegkunde, de cursus How2Talk2Kids en een erkende opleiding tot kindercoach BGLPartners succesvol afgerond.
Homepage Kindercoach Breda.
gediplomeerd kindercoach vrijblijvend kennismakingsgesprek kind centraal eigen kracht meer zelfvertrouwen kids skills RET NLP KIES speel en praat groep uit balans faalangst gepest worden negatief zelfbeeld onzekerheid sociale vaardigheden geen zelfvertrouwen geen of weinig vriendjes hyperventilatie hoofd en buikpijn zonder medische reden slaapproblemen verlegenheid teruggetrokkenheid onaangepast gedrag emotionele en sociale problemen hoogbegaafdheid hoogsensitiviteit echtscheiding verhuizing ziekte duimzuigen nagelbijten eetproblemen zindelijkheidsproblemen slechte concentratie heel druk zijn driftbuien en woedeaanvallen breda kindercoachbreda kindercoaching coaching op maat abvc.
het Honk kindercoaching.
Het opvoeden en helpen opgroeien van je kind is voor ouders erg belangrijk en er zijn weinig taken die zoveel emoties kunnen opwekken. Vaak loopt het vanzelf en toch kun je als ouder, kind of jongere momenten hebben dat je er even niet uitkomt.
Kindercoach Breda Marjolijn Tol Knap Lastig.
Als kindercoach kijk ik naar wat je kind allemaal in zich heeft en wat er versterkt kan worden om de problemen op te lossen of met de problemen om te gaan. Want iedereen is knap, maar heeft het wel eens lastig. Franklin Rooseveltlaan 96. 4835 AC Breda.

Contacteer ons

kindercoach opleiding thuisstudie
kindercoach breda
hbo kindercoach
civas kindercoach
kindercoach haarlem
kindercoach friesland
hbo opleiding kindercoach
kindercoach opleiding deeltijd
opleiding kindercoach hbo