Meer resultaten voor kindercoach friesland

kindercoach friesland
Gezins en Kindercoaches DreamChild, voor kinderen en opvoeders.
Als ouder kun je rechtstreeks contact opnemen met een gecertificeerde en gediplomeerde Gezins en Kindercoach bij jou in de buurt. Coaches en therapeuten die niet op deze pagina vermeld staan maar wel aangeven dat ze volgens de Reversie Methode werken worden niet door DreamChild erkend.
De Praktijk voor Kindercoaching en Opvoedcoaching Praktijk.
De pedagogische Praktijk voor Kindercoaching en Opvoedcoaching helpt kinderen, pubers, jongeren en hun ouders met leerproblemen, gedragsproblemen, emotionele problemen en alle voorkomende opvoedkwesties. Voor alle grote en kleine vragen die ouders, kinderen, pubers en jongeren hebben tijdens het proces van opgroeien, kunnen zij een beroep doen op de kindercoach en opvoedcoach.
KICK Jongenscoaching dé kindercoach voor jongens!
Humoristisch, sportief, ik stook graag een vuurtje, en mijn naam is Jan Stenekes. Kindercoach voor jongens: experimenteren, naar buiten, doen en ervaren. Het begint natuurlijk bij een kennismaking via telefoon of email. Al snel zullen we elkaar ontmoeten voor een oriëntatiegesprek. In Friesland ben je welkom in Wommels of Leeuwarden.
Kindercoach Jitske.
Gaat het thuis of op school niet zoals u graag zou willen? Dan wilt u graag actie ondernemen. Maar waar kunt u terecht? U kunt terecht bij kindercoach Jitske! Kindercoaching is een kortdurende, oplossingsgerichte hulp aan kinderen en ouders die m.b.v.
Kidz Support Kindercoaching.
Ondersteuning in de vorm van een tikje op de schouder om de goede richting weer te vinden, is dan voldoende. De kindercoach leert het kind hoe het gemakkelijker zijn problemen kan oplossen. Hiervoor leert het kind vaardigheden die passen bij de leeftijd en die het kind sterker maken. Het doel is ondersteuning bieden en begeleiden naar verandering en verbetering. Lezen over kinderen en ouders. Op de weblog van kindercoaching Friesland worden praktische tips, humoristische verhaaltjes en alles wat te maken heeft met kinderen beschreven.
Geregistreerde Kindercoaches.
Aalsmeer Marjanne Roodenburg Marjanne Roodenburg Kindercoach. Amsterdam ZO Milou van Rooij Chõ Coaching Health Centre Chõ. Berkhout Daphne Swart Daro Kindercoach. Bussum Cora van Diest Cora van Diest Coaching en begeleiding. Castricum Cora Buijnsters Kindercoaching GO. Haarlem Inge Cornelisse Lotus Kindercoaching.
Kinderyoga Kindercoach Landkaart: Friesland Yoga Netwerk.
Yogacentrum Leeuwarden Zjanine van Zonneveld Schrans 42 8932 NE Leeuwarden Nederland 06 212 45 275 E-mail: zjanine.zon@home.nl www.yoganiene.nl Beschrijving Kinderyoga; Elke woensdagmiddag van 13.30 tot 14.30 voor kinderen van 6 t/m 8 jaar en van 15.15 tot 16.15 voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Daarnaast ook mogelijkheden voor individuele yogalessen in Groningen of Friesland.
Opleiding tot kindercoach? De Magie van Kindercoaching!
De Magie van Kindercoaching is een beroepsopleiding waarbij je de mogelijkheid hebt om jouw eigen opleidingstraject te kiezen om je te ontwikkelen tot professioneel kindercoach. We bieden de opleidingen waar we kunnen op maat. Zo kan iedereen die kindercoach wil worden op geheel eigen en unieke wijze het vak leren.
Home Gezins en kindercoaching Friesland.
Een veilige plek om zich te uiten? Een eigen plek om belemmeringen te veranderen en te verbeteren? Als kindercoach kijk en denk ik mee en ga samen met het kind en de ouders op zoek naar een oplossing. Like ons op Facebook. Gezins en kindercoaching Friesland.
Home l Kindercoach Keesie I kinderhulp l Workum l Friesland I Welkom!
Een kindercoach kan helpen te achterhalen waar de oorzaak ligt. In mijn praktijk ga ik op spelende en creatieve wijze aan de slag met uw kind. Vanuit de kwaliteiten van hem of haar gaan we opzoek naar een passende oplossing.
Kindercoach Barbamama Balk Friesland.
Kindercoach praktijk Barbamama te Balk in Friesland. Willem Barentszstraat 15. Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots. Om het te zien heeft u JavaScript nodig. 06 340 822 44. Meer informatie over Kindercoach Barbamama? Bel ons op bovenstaand nummer, mail ons of vul onderstaand formulier in.
Kindercoach Jitske Wie ben ik.
Omdat ik vond dat ik alle kinderen in mijn klas niet kon bieden wat ze nodig hadden ben ik een kindercoach opleiding gaan volgen om vervolgens mijn eigen praktijk te mogen starten. In mei 2012 heb is mijn praktijk officieel geopend.

Contacteer ons

kindercoach opleiding thuisstudie
kindercoach breda
hbo kindercoach
civas kindercoach
kindercoach haarlem
kindercoach friesland
hbo opleiding kindercoach
kindercoach opleiding deeltijd
opleiding kindercoach hbo