Meer resultaten voor kindercoach friesland

kindercoach friesland
Geregistreerde Kindercoaches.
IJsselmuiden Colinda Verhoek Jeugd en Kindercoach Unique. Zwolle Leonie Hendriks Lach Geniet Kindercoaching. Zwolle Roland Pleizier k Voel me fijn. Amsterdam ZO Milou van Rooij Chõ Coaching Health Centre Chõ. Andijk Marianne Logothetis LEV leven met hoogbegaafdheid. Berkhout Daphne Swart Daro Kindercoach.
Ik leer leren Friesland.
Kindercoach High 5 Dokkum. Marijke Steensma-de Vries. Monique van der Meulen. Dettie de Vries. Ykje van Wieren. Antje van Schepen-Koopmans. Kind Kracht 12. Brenda de Jong. Lucie van Dijk. De Brêge Coaching. Praktijk Ina Terra. Emma van Keimpema. Jannie van Weperen. Orthopedagogische praktijk Jannie. Harriet van Dalfsen. Tineke de Jong. Rudy van der Noord. Rudy van der Noord. Gezins en kindercoaching Friesland.
Home De Gagelhoeve.
Er waren vele mensen bij de laatste sessie aanwezig, uiteraard de jongeren, maar ook ouders, studenten van de HAN, mentor, een hulpverlener, de paarden en onze honden, en niet te vergeten de zon.het was een dolle boel, net het echte leven!
Gezins en Kindercoaches Dreamchild.
Elke gediplomeerde Gezins en Kindercoach op deze pagina heeft conform de beroepsorganisatie en in het belang van de kwaliteit elk jaar een bijscholingsdag gevolgd bij DreamChild. Deze vakinhoudelijke bijscholingsdag wordt aangedragen door DreamChild opleidingsorganisatie zodat de professionaliteit van de onderstaande coaches en therapeuten gewaarborgd blijft.
Kindercoach Jitske.
Gaat het thuis of op school niet zoals u graag zou willen? Dan wilt u graag actie ondernemen. Maar waar kunt u terecht? U kunt terecht bij kindercoach Jitske! Kindercoaching is een kortdurende, oplossingsgerichte hulp aan kinderen en ouders die m.b.v.
Home l Kindercoach Keesie I kinderhulp l Workum l Friesland I Welkom!
Een kindercoach kan helpen te achterhalen waar de oorzaak ligt. In mijn praktijk ga ik op spelende en creatieve wijze aan de slag met uw kind. Vanuit de kwaliteiten van hem of haar gaan we opzoek naar een passende oplossing.
De kindercoach Marian Wildenborg.
In het kort: juf kindercoach trainer ik leer anders SoVa-trainer mede beleidsmaker sociaal emotionele ontwikkeling startende leerkrachten i.b er onderbouw l positiviteit zo trots zijn als een pauw op je kind! enthousiasteling moeder van 2 geweldige kinderen. Uitspraak: Kinderen zijn FANTASTISCH en wat kunnen wij veel van hen leren! Ik ben Marian Wildenborg en werk ruim 35 jaar in het basisonderwijs. Ik ben leerkracht voor de kinderen van de groepen 1 t/m 5. Ook ben ik 6 jaren i.b.'er' geweest en heb ik veel stagiaires in het onderwijs begeleid. Omdat ik graag nog meer met individuele kinderen / en hun ouders wilde werken heb ik in 2012 de kindercoachopleiding gevolgd. Deze heb ik gevolgd bij Thea Adema in Friesland.
Ik wil graag coach/begeleider worden. Ik heb weinig vacatures gevonden. Heeft iemand tips waar ik kan zoeken? Werksite.
De afgelopen maanden ben ik me gaan oriënteren op verschillende soorten coaching. Eerst kwam ik uit bij muziektherapie en theatercoaching, maar daar is weinig werk in. Vervolgens kwam ik uit bij kindercoach, maar ik wil voorlopig geen eigen praktijk opstarten.
Kindercoaching Kindertherapie Speltherapie Friesland.
Speltherapie en kindertherapie in Groningen. Ben je op zoek naar een goede kindercoach in de provincie Groningen dan kun je ook terecht bij Speltherapie Drenthe. Ik ben Margaretha Zorgdrager en ik ben gevestigd in Annen, goed te bereiken vanuit Groningen.
Opleiding tot kindercoach? De Magie van Kindercoaching!
Het is een ontwikkelingsweg waarbij je de mogelijkheid hebt om je op jouw eigen manier te ontwikkelen tot een professionele, zelfbewuste en unieke kindercoach. We bieden de trajecten waar we kunnen op maat. Zo kan iedereen die kindercoach wil worden op geheel eigen wijze het vak kindercoaching leren.
Praktijk Noordmans Even voorstellen voor Natuurgeneeskunde en Energetische psychotherapie.
Mijn jarenlange opleiding heb ik o.a. gevolgd bij Joanne van Wijgerden Healing, Liquid Light Remedies en kindercoach, Dorothe Lueb voeding, Dutch Bodywork Academy voetreflex, stoelshiatsuCon, Amore HBO medische basiskennis, Sonnevelt Opleidingen 3-jarige verdieping voetreflexmassage, Total Health Chinese voetreflex, Merkivah Energetische Psychotherapie, coaching, en nog vele anderen.
Kindertherapeut Friesland Allekindertherapeuten.nl.
Netten, G, van. Kinder en jeugdhypnotherapeut. de Rijlst 42. De Bugel 17. Kinder en opvoedcoach. Zoek een een kindertherapeut, kinderpsycholoog, pedagoog ed. in Friesland leeuwarden, drachten, harlingen, noordwolde, joure en nog veel meer plaatsen. Allekindertherapeuten.nl: dé wegwijzer naar een kindertherapeut.

Contacteer ons

kindercoach opleiding thuisstudie
kindercoach breda
hbo kindercoach
civas kindercoach
kindercoach haarlem
kindercoach friesland
hbo opleiding kindercoach
kindercoach opleiding deeltijd
opleiding kindercoach hbo