Meer resultaten voor kindercoach groningen

kindercoach groningen
De Hulpverleners.
Kindercoach voor: Moeilijk verstaanbaar gedrag, HSP, ASS, Moeders met onzekere momenten. Terug naar home. Wil je meer info, heb je een specifieke hulpvraag, heb je geen keuze kunnen maken of heb je een andere vraag, neem dan contact op met ons.
Kindertherapeut Groningen Allekindertherapeuten.nl.
Gezins-Jongeren en Kindercoaching. Brink Zuidzijde 22. Therapie voor kinderen en jeugd in Groningen. Zoek een een kindertherapeut, kinderpsycholoog, pedagoog, orthopedagoog, kindercoach, integratief kindertherapeut, kindercounselor, gezinstherapeut of kinder-en jeugdpsycholoog in Groningen: Haren, Hoogezand, Noordbroek, Hornhuizen en andere plaatsen in Groningen. Designed by amerweb.
Kindercoaching Kindertherapie Speltherapie Friesland.
Speltherapie en kindertherapie in Groningen. Ben je op zoek naar een goede kindercoach in de provincie Groningen dan kun je ook terecht bij Speltherapie Drenthe. Ik ben Margaretha Zorgdrager en ik ben gevestigd in Annen, goed te bereiken vanuit Groningen.
Opleiding tot kindercoach Tea Adema.
De opleiding tot kindercoach, pubercoach en opvoedcoach heeft een antwoord op de vragen van nu en is een gedegen en vakkundige beroepsopleiding en bijscholing die gebruik maakt van theorie en methodieken die in de praktijk ruimschoots hun effect hebben bewezen.
Happy Hooggevoelige Kids Kindercoaching voor hooggevoelige kinderen Moeders in Groningen.
Zwembaden in Groningen. Kindvriendelijke restaurants Groningen. Happy Hooggevoelige Kids Kindercoaching voor hooggevoelige kinderen. Voelt je kind zich anders dan andere kinderen? Is je kind snel oververmoeid door alle prikkels die op een dag op hem of haar afkomen? Leidt overprikkeling bij je kind tot emotionele uitbarstingen? Dit zijn nog maar een paar kenmerken van hooggevoelige kinderen. Hooggevoeligheid wordt dan ook vaak als last ervaren. Soms kun je wel wat hulp gebruiken om de balans weer terug te vinden. Happy Hooggevoelige Kids kan je hierbij ondersteunen. Eigenaresse Sjoukje van der Veen is kindercoach, speciaal gericht op hooggevoelige kinderen.
Kindercoach Scheidingsmediator Drenthe.
Krista is een gediplomeerd kindercoach en daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in echtscheidings en verliessituaties en in oplossingsgericht werken. Kindercoach praktijk MeerWijs helpt kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar die om wat voor reden dan ook niet lekker in hun vel zitten.
Beroepsgerichte cursus Zelfstandig professioneel kindercoach LOI.
De cursus Zelfstandig professioneel kindercoach is bestemd voor iedereen die een eigen kindercoach praktijk wil beginnen en, naast coaching, alles wil leren over het opzetten en runnen van een eigen bedrijf. Om de cursus Zelfstandig professioneel kindercoach te kunnen volgen, is een vooropleiding op MBO-niveau gewenst.
Kinderpraktijk Bijdehand, Kindercoaching en trainingen.
Workshop kijken door de bril van de kindercoach. Bij deze workshop gaan we onderwerpen uitwerken die dagelijks spelen. We kijken hierbij door de bril van de kindercoach. Elke workshop staat een ander thema centraal. Dat kan zijn; Boos/Bang/Faalangst/ huiswerk maken etc.
Opleiding NHBO.
Wil jij de nieuwe generatie helpen vol zelfvertrouwen door het leven te gaan? Kinderen inzichten leren waar ze de rest van hun leven iets aan hebben? Biedt professionele begeleiding als Kindercoach, zodat ze sterker in hun schoenen komen te staan.
Kindercoaching.
die verdriet hebben, door ziekte of na overlijden van een familielid, een goede vriendin. Methodes die kindercoaches hanteren zijn bijvoorbeeld.: Ik leer anders. kindercoach den haag. kindercoach bergen op zoom. kindercoach bij scheiding. kindercoach civas ervaringen. kindercoach capelle aan den ijssel.
Echtscheiding? Scheidingscoach Kappelhof Advocaten in Groningen.
Daarom biedt Kappelhof Advocaten u de mogelijkheid om de kinderen te laten praten met een kindercoach. Ook voor uw kinderen is de scheiding lastig. Het is een verwarrende en verdrietige periode waarin ze veel vragen hebben en niet altijd weten bij wie ze terecht kunnen.
Kindercoaching.
Dit is sterk afhankelijk van de hulpvraag, karakter en voorkeuren van het kind en de situatie. Na een telefonisch kennismakingsgesprek kan ik daar wat concreter in zijn. Hier kun je wel alvast meer lezen over de werkvormen en methodes die ik gebruik. Kindercoach en docent kinderyoga, Groningen.

Contacteer ons

kindercoach gezocht
kindercoach arnhem
kindercoach zwolle
opleiding kindercoach utrecht
kindercoach opleiding amsterdam
werken als kindercoach
kindercoach praktijk starten
kindercoach groningen