Resultaten voor holistisch kindercoach

holistisch kindercoach
Erkende opleiding Gezins en Kindercoach DreamChild, voor kinderen en opvoeders.
De opleiding Gezins en KinderCoach is een 25 daagse VIV, BATC en CAT geaccrediteerde beroepsopleiding op HBO niveau voor iedereen die graag met ouders en kinderen wil werken en/of meer inzicht wil krijgen in de drijfveren van het kind van deze tijd.
Opleiding Kindercoach Home.
De mogelijkheden vind je op het inschrijfformulier. De studiekosten van de opleiding holistisch kindercoach zijn vaak aftrekbaar in jouw aangifte inkomstenbelasting. Neem contact op met de Belastingdienst om te zien of dit voor jou ook geldt. Betaal je de opleiding in één keer, dan ontvang je ook nog eens een korting van 150.
OVER ONS.
Dankzij hen ben ik uiteindelijk de opleiding tot holistisch kindercoach, kindermassage coach en docent babymassage gaan volgen en doe ik nu wat ik het allerliefste doe; kinderen en/of volwassenen bijstaan in een periode waarin het even niet zo lekker loopt.
De Krachtwijzer Holistisch opleidingscentrum voor innerlijke groei, familieheling bewustzijnsontwikkeling.
Holistisch opleidingscentrum voor innerlijke groei, familieheling bewustzijnsontwikkeling. Vervolgjaar Energetische kinder therapie. Training en workshops. 2-Daagse verdiepingstraining Nieuwetijds KinderCoach. 2-Daagse Training Rauwpijn, rouwen om levend verlies. Verdiepingstraining persoonlijke ontwikkeling. Lezing De impact van een onverwerkt verlies systemisch gezien. Lezing Liefdesbang Hannah Cuppen.
Nieuwetijdscentrum Lichtkind Lichtvlinder Volledig geaccrediteerde opleiding holistisch gezins en kindertherapie.
Waarom juist deze opleiding tot holistisch gezins en kindertherapeut? Wat maakt deze opleiding zo uniek? De opleiding is absoluut een waardevolle investering in je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling. En daarnaast natuurlijk ook in je eigen toekomst als holistisch therapeut.
Unieke Holistische Opleiding.
help een kind te worden wie hij/zij is. Holistisch, sensitief, coaching. Leer een kind te begeleiden en. help een kind te worden wie hij/zij is. Kom kennismaken of download de brochure. Download de brochure. Hier vind je informatie over onze korte en bondige opleiding tot Energetisch kindercoach.
KinderCoaching Juliette Jansen.
Na 22 jaar ervaring als docent in het basisonderwijs besloot zij met haar kennis en ervaring de stap te nemen om kinderen en ouders op een persoonlijke en creatieve manier te begeleiden als kindercoach. Inmiddels bestaat haar praktijk al bijna tien jaar en is Juliette hiermee een van de pioniers op het gebied van kindercoaching.
Opleiding Helend Kindcoach Kindercoaching Opleiding Kindercoach.
Je leert ook jouw eigen kwaliteiten her-kennen die je in combinatie met alle opgedane kennis, ervaringen en vaardigheden kan integreren in jouw werk als kindercoach. De specialisatie-richting die je in combinatie met de basismodule kiest creatief, mindful, heartful of lichaamsgericht zal extra input, voeding en kleur geven aan jouw eigen ontwikkeling n praktijk als volwaardig kindercoach.

Contacteer ons

kindercoach eindhoven
kindercoach tea adema
kindercoach opleiding hbo
holistisch kindercoach
opleiding kindercoach mbo
kindercoach rotterdam
post hbo kindercoach
eigen praktijk starten kindercoach
gezins en kindercoach opleiding