Zoeken naar kindercoach eindhoven

kindercoach eindhoven
kindercoach erkende opleiding kindercoach opleiding kindercoach eindhoven.
Nu ben ik kindercoach, oudercoach en sensi-therapeut. Na het afronden van mijn opleiding tot kindercoach heb ik mijn praktijk aan huis gevestigd. kindercoach erkende opleiding kindercoach opleiding kindercoach eindhoven. opleiding tot kindercoach. opleiding kindercoach erkend. opleiding kindercoach in het onderwijs.
yvettedenbrok.nl.
Plukdedag; genieten van opgroeien. Ouder en kindercoaching regio Eindhoven.
Om te groeien in wie je bent én om te genieten van en met elkaar. Als kind, als ouder, als mens! Plukdedag is actief binnen het Groeiplein Eindhoven en werkt samen met Korein Kinderplein, Basischool de Talisman en Stichting het Amuletje.
Authentiek Kindercoaching gevestigd in Eindhoven kindercoaching, leerondersteuning, beelddenken.
Authentiek kindercoaching staat voor deskundige, toegankelijke begeleiding op maat voor uw kind! Kindercoach Sonja van Heesewijk helpt uw kind met verkrijgen van inzicht en het maken van stappen in de ontwikkeling. Dit zowel op het gebied van welzijn als op leergebied.
Tweet Kindercoaching KomtGoed! Huiswerkbegeleiding home.
Bij onze workshops maken we gebruik van creatieve invulling, drama, beweging, diverse activiteiten in samenhang met het thema. Aalsterweg 265, ingang praktijk om de hoek aan de Pasteurlaan., voldoende gratis parkeergelegenheid, buslijn 2 min lopen. 5644 RD Eindhoven. Nieuws, themaworkshops gastlessen.
JUDITHKINDERCOACH Eindhoven.
Samen met mijn partner en onze kinderen woon ik in Eindhoven. Als verpleegkundige ben ik jarenlang werkzaam geweest in de jeugdgezondheidszorg. Nu ben ik kindercoach, oudercoach en sensi-therapeut. Na het afronden van mijn opleiding tot kindercoach heb ik mijn praktijk aan huis gevestigd.
jofelkindercoaching.nl.
Omdat ik graag méér wil betekenen voor kinderen én hun ouders, ben ik bij BGL Partners in Eindhoven de erkende opleiding tot Kindercoach gaan volgen. Maar ook omdat ik uit ervaring als moeder van twee opgroeiende jongens weet, hoe lastig het soms is om je kind een zetje in de goede richting te geven.
kindercoachpraktijk de Erkenning Wie ben ik.
Mijn naam is Cindy Slaats en ben 37 jaar. Samen met mijn man en onze drie kinderen van 13, 11 en 8 jaar wonen we in het dorpje Neerkant. In juni 2015 ben ik afgestudeerd als Kindercoach bij BGL in Eindhoven.
Kindercoach Eindhoven.
Kindercoach en kinderpsycholoog. Opgroeien gaat helaas niet altijd vanzelf. Soms zit je kind niet lekker in zijn/haar vel en kun je er als ouder niet helemaal je vinger leggen op wat er nu precies aan de hand is of wat je kunt doen om je kind te helpen.

Contacteer ons

kindercoach eindhoven
kindercoach tea adema
kindercoach opleiding hbo
holistisch kindercoach
opleiding kindercoach mbo
kindercoach rotterdam
post hbo kindercoach
eigen praktijk starten kindercoach
gezins en kindercoach opleiding