Meer resultaten voor kindercoach eindhoven

kindercoach eindhoven
HSP begeleiding Nederland Noord-Brabant.
Lianne is gecertificeerd HSP begeleider. Nuchter om leren gaan met je hoogsensitiviteit en van overprikkeld naar een bruisend leven, zonder zweverig te zijn! Je staande weten te houden in een snelle, overprikkelende en rationele wereld is waar je bij praktijk Liaroma terecht kan.
Annika Kuijt Kindercoach Uden Den Bosch Veghel Eindhoven Oss Nijmegen Coaching voor Mij de coaching gids met video presentaties van elke coach.
Ik denk in kansen, niet in beperkingen. Plaatsen: Uden, Den Bosch, Veghel, Eindhoven, Oss, Nijmegen. Soort coaching: Kindercoach EUR 55 per uur. Is uw kind ook zo goed in piekeren? Of moet uw kind altijd alles van zichzelf perfect doen?
yvettedenbrok.nl.
kindercoachpraktijk de Erkenning Wie ben ik.
Mijn naam is Cindy Slaats en ben 37 jaar. Samen met mijn man en onze drie kinderen van 13, 11 en 8 jaar wonen we in het dorpje Neerkant. In juni 2015 ben ik afgestudeerd als Kindercoach bij BGL in Eindhoven.
Siska Rietveld Gezinscoaching.
Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gevolgd in het begeleiden van gezinnen en kinderen en ben zo gezin en kindercoach geworden. Tot begin 2015 heb ik gewerkt bij een jeugdzorgaanbieder in Midden en Noord Limburg die zich richtte op ouders en kinderen in de leeftijd van 0 tot 23 jaar die verschillende vorm van hulpverlening biedt.
Kindercoach Anne-Marie Kindercoach voor regio Eindhoven, Weert en de Kempen.
Dan is het fijn als kindercoach Anne-Marie even met je mee kijkt, denkt en oprecht naar je luistert. U kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen zodat we samen kunnen kijken of ik iets voor u en uw kind kan betekenen.
Plukdedag; genieten van opgroeien. Ouder en kindercoaching regio Eindhoven.
Om te groeien in wie je bent én om te genieten van en met elkaar. Als kind, als ouder, als mens! Plukdedag is actief binnen het Groeiplein Eindhoven en werkt samen met Korein Kinderplein, Basischool de Talisman en Stichting het Amuletje.
Kinderpsycholoog en kindercoach Eindhoven.
Praktijk voor coaching en psychologische begeleiding. in Eindhoven en omgeving. Kinderpsycholoog en kindercoach. Kinder en Jeugdpraktijk Jij is gericht op het coachen, begeleiden en ondersteunen van kinderen van 2 18 jaar, hun ouders en leerkrachten, daar waar het nodig is.
Kim4Kidz Sport, Kindercoaching en begeleiding.
De trainingen voor sporters is gericht op sporters die zich beperkt voelen in hun bewegingsvrijheid omdat zij bijvoorbeeld al eens zijn gevallen en daarbij een letsel of een blessure hebben opgelopen. De val technieken die worden aangeleerd zij afkomstig uit de judo sport.
Kinderyoga Kindercoach Landkaart: Noord-Brabant Yoga Netwerk.
maria palmen van IJsselsteinstraat 11 5212 TR Den Bosch Nederland 06-20581834 E-mail: mothamary@hotmail.com. Yoga en Meditatie Brigitte Mulder resedastraat 74 5644cl Eindhoven Nederland 0644651483 E-mail: saar@yogaenmeditatie.nl www.yogaenmeditatie.nl. Praktijk Fladder Je mee Eefje Wichers Poolsterlaan 24 5694 LE Son en Breugel Nederland 06 46 32 45 20 E-mail: info@fladderjemee.nl www.fladderjemee.nl Beschrijving Praktijk Fladder je mee biedt kortdurende creatieve en speelse begeleiding voor kleine en grote mensen.
Opleiding tot kindercoach Tea Adema.
De opleiding tot kindercoach, pubercoach en opvoedcoach heeft een antwoord op de vragen van nu en is een gedegen en vakkundige beroepsopleiding en bijscholing die gebruik maakt van theorie en methodieken die in de praktijk ruimschoots hun effect hebben bewezen.
Sociale kaart Nederland Authentiek Kindercoaching.
kinderen die anders leren beelddenkers. kinderen die meer weerbaar willen worden. Meer over de kindercoach.: gecertificeerd autismevriendelijke coach. gecertificeerd trainer Beelddenken. gecertificeerd trainer Rots en Water. Lees meer op www.authentiek-kindercoaching.nl. 4 tot 12 jaar. Gecontracteerd door gemeenten. Dieppelaan 29 5627PZ Eindhoven.

Contacteer ons

kindercoach eindhoven
kindercoach tea adema
kindercoach opleiding hbo
holistisch kindercoach
opleiding kindercoach mbo
kindercoach rotterdam
post hbo kindercoach
eigen praktijk starten kindercoach
gezins en kindercoach opleiding