Meer resultaten voor kindercoach eindhoven

kindercoach eindhoven
Opleiding tot Kindercoach BGL partners.
De opleiding tot Kindercoach is tevens als bij en nascholing geaccrediteerd door Stichting Kwaliteitsregister Jeugd voor 865 punten. De opleiding tot Kindercoach is tevens als bij en nascholing geaccrediteerd door Registerplein. Het aantal registerpunten is afhankelijk van de categorie waaronder u staat geregistreerd in het register, 865, of 28.4 registerpunten. Lees in de opleidingsbrochure welke doorstroommogelijkheden deze opleiding biedt. 10.00-17.00 uur dagopleidingen. 13.00-20.00 uur middag/avond, rijd filevrij! 19.00-22.00 uur avondopleiding. Hoofddorp, Driebergen, Eindhoven en Zwolle.
Drs. Sharon Fast Psycholoog Kindercoach Eindhoven.
Sharon Fast Psycholoog Kindercoach Antigonelaan 22, 5631 LR Eindhoven. International ERP Solutions BV Antigonelaan 14, 5631 LR Eindhoven. Arthur Massoeurs Tolk Nederlandse Gebarentaal Antigonelaan 22, 5631 LR Eindhoven. BCBG Institutioneel Vermogensadvies BV Antigonelaan 2, 5631 LR Eindhoven. Laatste tien inschrijvingen in Eindhoven.:
Meer over Dianne Mariën, eigenaresse van Binnenste Buiten Coaching en Therapie, een praktijk voor kinder en jongerentherapie. Binnenste Buiten coaching en therapie.
Om deze reden ben ik de opleiding tot Kindercoach en daarna de specialisatie tot Kinder en Jeugdtherapeut bij BGL in Eindhoven gaan volgen. In 2015 heb ik mijn baan in het onderwijs opgezegd om datgene te doen waar mijn hart het meest warm voor loopt: kinderen en hun ouders begeleiden in mijn eigen praktijk.
jofelkindercoaching.nl.
Omdat ik graag méér wil betekenen voor kinderen én hun ouders, ben ik bij BGL Partners in Eindhoven de erkende opleiding tot Kindercoach gaan volgen. Maar ook omdat ik uit ervaring als moeder van twee opgroeiende jongens weet, hoe lastig het soms is om je kind een zetje in de goede richting te geven.
Authentiek Kindercoaching gevestigd in Eindhoven kindercoaching, leerondersteuning, beelddenken.
Kindercoach Sonja van Heesewijk helpt uw kind met verkrijgen van inzicht en het maken van stappen in de ontwikkeling. Dit zowel op het gebied van welzijn als op leergebied. U bent welkom om eens vrijblijvend contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek of meer informatie. Authentiek Kindercoaching Dieppelaan 29. 5627 PZ Eindhoven.
Annika Kuijt Kindercoach Uden Den Bosch Veghel Eindhoven Oss Nijmegen Coaching voor Mij de coaching gids met video presentaties van elke coach.
Ik denk in kansen, niet in beperkingen. Plaatsen: Uden, Den Bosch, Veghel, Eindhoven, Oss, Nijmegen. Soort coaching: Kindercoach EUR 55 per uur. Is uw kind ook zo goed in piekeren? Of moet uw kind altijd alles van zichzelf perfect doen?
JUDITHKINDERCOACH Eindhoven.
Vacature Kindercoach Kind Stap Sprong.
Als kindercoach van Kind Stap Sprong werk je binnen de alternatieve gezondheidszorg en ben je in staat om kinderen met lichte problematiek zonder stoornis en hun ouders/ opvoeders zelfstandig te begeleiden met als doel: positieve verandering in gedrag en groei van de vaardigheden van het kind.
BGL partners Ontwikkeling van mens en organisatie.
20/01: Opleiding tot Kindercoach te Driebergen. 20/01: Opleiding tot Jongerencoach te Driebergen. 20/01: Opleiding tot Gezins en opvoedcoach te Driebergen. 26/01: Opleiding Kinder, Jongeren en Gezinstherapie te Driebergen. 26/01: Opleiding tot Coach werkgerelateerd te Eindhoven. 29/01: Opleiding tot Teamcoach te Driebergen.
yvettedenbrok.nl.
JUDITHKINDERCOACH Eindhoven.
Samen met mijn partner en onze kinderen woon ik in Eindhoven. Als verpleegkundige ben ik jarenlang werkzaam geweest in de jeugdgezondheidszorg. Nu ben ik kindercoach, oudercoach en sensi-therapeut. Na het afronden van mijn opleiding tot kindercoach heb ik mijn praktijk aan huis gevestigd.
Plukdedag; genieten van opgroeien. Ouder en kindercoaching regio Eindhoven.
Hoe je lastige situaties kunt aanpakken of ergens net wat meer grip op krijgt? Op verschillende locaties in Eindhoven en omstreken geef ik workshops en individuele coaching. Met hierin inspiratie om te groeien als mens, als ouder en heerlijke concrete en praktische ideeën, tips en handvatten over de groei en ontwikkeling van kinderen.

Contacteer ons

kindercoach eindhoven
kindercoach tea adema
kindercoach opleiding hbo
holistisch kindercoach
opleiding kindercoach mbo
kindercoach rotterdam
post hbo kindercoach
eigen praktijk starten kindercoach
gezins en kindercoach opleiding