Resultaten voor kindercoach rotterdam

kindercoach rotterdam
De Hoofdzaak Coaching Home De Hoofdzaak Coaching.
Welkom bij De Hoofdzaak Coaching.: werken aan weerbaarheid in Rotterdam. Mijn naam is Mariëlle Hage en als gediplomeerd professioneel coach heb ik mij gespecialiseerd tot kindercoach, tienercoach en trainer voor weerbaarheid. Bij mij kan je Bouwen aan Zelfvertrouwen! Mijn praktijk is gevestigd op de Kop van Zuid in Rotterdam.
Kindercoach Opvoedingsadvies Rotterdam De Mobiele Kindercoach.
Kinderen en jongeren een steuntje in de rug. Wat doet een kindercoach? 0000: / 0000.: 0000: / 0000.: De Mobiele Kindercoach. Marga van Lith. Info over mij. Schiebroekselaan 29B Rotterdam. Marga van Lith De Mobiele Kindercoach Rotterdam. 06 40027240 info@demobielekindercoach.com www.demobielekindercoach.com.
Martinaknol.nl Welkom.
Als kindercoach en jongerencoach ben ik een soort loods. Ik help je veilig de haven uit te varen op weg naar volle zee. Of juist uit een woelige zee een veilige haven binnen te varen. Ik heb kennis van de route en de obstakels die we tegen kunnen komen. Ik ken de zee én de haven. Ik weet hoe je sleepboten kunt oproepen die je kunnen bijstaan. Ik sta naast je op de brug maar jij blijft zelf aan het roer. Jij bepaalt de koers en hoe hard we gaan. Jij bent de kapitein op je eigen schip. Houd het roer in je handen en volg je hart. Bergselaan 324C, 3038 CM Rotterdam.
Home Kei Kids Coaching.
De Kindercoach inen de Praktijk. Speciaal voor brugklassers! Selecteer een pagina. Kei Kids coaching. praktijk voor coaching en reflex therapie voor ouders en kinderen. Zoals een KEI mee wordt genomen in de stroom van de rivier, groeien kinderen op in de stroom van het leven. Een kei wordt geslepen, krijgt een mooie vorm, glans of kleur. Een kei kan ook beschadigen; hij kan zich bijvoorbeeld stoten aan andere keien. Kinderen in de stroom van het leven worden gevormd tot de persoon die ze zijn. Ouders zien hun kind graag opgroeien tot glanzende en mooi gevormde keien.Ik ben er om het kind de kei te coachen wanneer het een beschadiging heeft opgelopen, of zijn/haar glans verloren heeft. Samen met het kind ga ik opzoek naar een manier om de mooie laagjes weer te voorschijn te halen. Vanaf 1 augustus is mijn praktijkadres; Juliana van Stolberglaan 7, 3051CA Rotterdam.
Vergelijk Kindercoach opleidingen in Rotterdam Springest.
Rotterdam Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Kindercoach producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: Thuisstudie 7, Boek 2, of Kindercoach in heel Nederland 17. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.
Kindercoach en faalangst training Rotterdam Dinamocoaching.
Coaching, training cognitieve gedragstherapie Rotterdam. Faalangst training Dinamocoaching Rotterdam. Ouder Kindercoaching Rotterdam. Ervaring van cliënten. U bent hier. Kindercoach en faalangst training Rotterdam voor een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Zie ook: Video: Stop" met het labelen van onze kinderen."
Praktijk Frieda Kindercoach Rotterdam.
Maar ook kinderen voelen zich wel eens boos, angstig, verdrietig, eenzaam of onbegrepen. Praktijk Frieda helpt kinderen en jongeren die niet lekker in hun vel zitten op een laagdrempelige manier, waarbij wordt gewerkt met creatieve middelen, spelmateriaal en andere activiteiten waar het kind of de jongere plezier aan beleefd.
Kindercoach Rotterdam Toverkracht Kindercoaching.
Daarnaast leg ik uit welke verschillende trajecten ik aanbied en geef ik praktische informatie over mijn praktijk. Uiteraard is het ook fijn om te weten wie dan de Kindercoach is bij wie jullie terecht komen. In het kopje over mij komen jullie meer over mij te weten.
Be kind kindercoaching Rotterdam-Nesselande.
geen grenzen aan kunnen geven. Als kindercoach bied ik een laagdrempelige en kortdurende vorm van hulpverlening aan. Spelenderwijs zoeken we samen naar nog te leren vaardigheden en leer je hoe je je problemen gemakkelijk zelf kan oplossen. Ik kijk naar wat een kind nodig heeft en stem daar mijn begeleiding op af.
Kindercoach Rotterdam Coachen op gedrag.
Welkom op mijn pagina. Hallo, ik ben Annemieke de Jong, kindercoach in Rotterdam. Als kindercoach train en coach ik kinderen, ouders en leerkrachten die tegen gedragsproblemen aanlopen. Dat kan van alles zijn: boos/onzeker gedrag, opvoedproblemen, omgaan met leerlingen of werkdruk.

Contacteer ons

kindercoach eindhoven
kindercoach tea adema
kindercoach opleiding hbo
holistisch kindercoach
opleiding kindercoach mbo
kindercoach rotterdam
post hbo kindercoach
eigen praktijk starten kindercoach
gezins en kindercoach opleiding