Meer resultaten voor holistisch kindercoach opleiding

holistisch kindercoach opleiding
OVER ONS.
Dankzij hen ben ik uiteindelijk de opleiding tot holistisch kindercoach, kindermassage coach en docent babymassage gaan volgen en doe ik nu wat ik het allerliefste doe; kinderen en/of volwassenen bijstaan in een periode waarin het even niet zo lekker loopt.
De Krachtwijzer Holistisch opleidingscentrum voor innerlijke groei, familieheling bewustzijnsontwikkeling.
Holistisch opleidingscentrum voor innerlijke groei, familieheling bewustzijnsontwikkeling. Vervolgjaar Energetische kinder therapie. Training en workshops. 2-Daagse verdiepingstraining Nieuwetijds KinderCoach. 2-Daagse Training Rauwpijn, rouwen om levend verlies. Verdiepingstraining persoonlijke ontwikkeling. Lezing De impact van een onverwerkt verlies systemisch gezien. Lezing Liefdesbang Hannah Cuppen.
Opleiding Kindercoach Home.
De mogelijkheden vind je op het inschrijfformulier. De studiekosten van de opleiding holistisch kindercoach zijn vaak aftrekbaar in jouw aangifte inkomstenbelasting. Neem contact op met de Belastingdienst om te zien of dit voor jou ook geldt. Betaal je de opleiding in één keer, dan ontvang je ook nog eens een korting van 150.
Erkende opleiding Gezins en Kindercoach DreamChild, voor kinderen en opvoeders.
De opleiding Gezins en KinderCoach is een 25 daagse VIV, BATC en CAT geaccrediteerde beroepsopleiding op HBO niveau voor iedereen die graag met ouders en kinderen wil werken en/of meer inzicht wil krijgen in de drijfveren van het kind van deze tijd.
Nieuw! Cursus Kindercoaching met Anne Marie van Bilsen Ondernemersschool.
Anne Marie is holistisch kindertherapeute en heeft haar eigen praktijk De Regenboog waarin ze kinderen en hun ouders begeleidt op hun pad naar een evenwichtig leven. Haar jarenlange opgebouwde kennis en ervaring geeft ze nu maar al te graag door aan haar gemotiveerde studenten! De opleiding tot Gezins en Kindercoach is geschikt voor iedereen die affiniteit heeft met kinderen en op zoek is naar meer informatie en kennis.
Opleiding Helend Kindcoach Kindercoaching Opleiding Kindercoach.
Sommige kinderen raken hierdoor uit balans en/ of ervaren problemen. Met deze kindercoach opleiding leer je kinderen tools voor het leven mee te geven om in hun kracht te blijven staan, in verbinding met zichzelf en hun omgeving en daarbij hun hart volgend.
Unieke Holistische Opleiding.
help een kind te worden wie hij/zij is. Holistisch, sensitief, coaching. Leer een kind te begeleiden en. help een kind te worden wie hij/zij is. Kom kennismaken of download de brochure. Download de brochure. Hier vind je informatie over onze korte en bondige opleiding tot Energetisch kindercoach.
Home pagina De Regenboog.
Anne Marie van Bilsen is sinds april 2003 holistisch kindertherapeut en oprichter van Praktijk de Regenboog. 1 januari 2016. Anne Marie van Bilsen is moeder van gevoelige kinderen en deelt in Gevoelige kinderen, wat kun je voor ze doen haar persoonlijke en haar praktijk.
Nieuwetijdscentrum Lichtkind Lichtvlinder Volledig geaccrediteerde opleiding holistisch gezins en kindertherapie.
Vanuit wie jij in essentie bent, vanuit de verbinding met jeZelf, ga je de ander begeleiden, dus vanuit vertrouwen op je intuïtie en de brede, verdiepende kennis van de opleiding. Centrum nieuwetijdskind verzorgt de opleiding holistisch gezins en kindertherapeut gericht op onze prachtige nieuwetijdskinderen, hun ouders en gezin.

Contacteer ons

kindercoach cursus
thuisstudie kindercoach
kindercoach hbo opleiding
kindercoach hbo
opleiding kindercoach online
kindercoach uden
kindercoach opleiding eindhoven
kindercoach emmen
holistisch kindercoach opleiding