Praktische informatie

Afspraken

Coachingsgesprekken vinden plaats bij Talent Kindercoach. De praktijk ligt vlakbij de Grebbeberg en als het weer mee zit, gaan we naar het bos. De mogelijkheid bestaat om de afspraken bij uw thuis of elders te laten plaatsvinden. Reiskosten worden dan in rekening gebracht ( 0,19 cent per km). Afspraken kunnen ook ‘s avonds of op zaterdag plaatsvinden.

Vergoedingen

Per zorgverzekeraar verschilt het of u de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed kan krijgen. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke mogelijkheden er zijn. Talent Kindercoach is in het bezit van een AGB-code. Wanneer u deze code navraagt bij uw zorgverzekeraar weet u precies welk bedrag u vergoed kan krijgen.

AGB-code (zorgleners) 90-042046 AGB-code (praktijk): 90-50850

Ik sta ingeschreven als erkend therapeut bij stichting RBNG. De RBNG en een aantal zorgverzekeraars hebben afspraken gemaakt over (gedeeltelijke) vergoeding. Ik raad u aan om bij uw zorgverzekeraar rechtstreeks te informeren of u voor vergoeding in aanmerking komt.

Een andere mogelijkheid kan zijn dat u de kosten bij uw belastingaangifte opvoert als bijzondere ziektekosten.Ook zijn de mogelijkheden om vanuit een PGB de kosten te betalen.

Talent Kindercoach staat ingeschreven bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling. zie www.abvc.nl.