Meer resultaten voor kindercoach opleiding utrecht

kindercoach opleiding utrecht
RINO Groep, opleidingen en cursussen in en rond de ggz.
3513 ER Utrecht. Op zoek naar de juiste opleiding? We helpen je graag! Bel 030 230 84 50 of mail ons. Opleidingen, cursussen en congressen. op het gebied van geestelijke gezondheid. Bij en nascholing BIG-opleidingen Congressen. Waarin wil jij jezelf verder ontwikkelen?
Opleiding NHBO.
Een tijd geleden heb ik de opleiding tot Holistisch kindercoach gedaan op De Regenboog Academy en ben ik na het behalen van mijn diploma mijn eigen praktijk begonnen, Praktijk Olibanum. Naast het werken als kindercoach in mijn eigen praktijk in Den Haag, figureer ik ook als opleidingscoach en docent binnen De Regenboog Academy. Eigenlijk behoor ik wel een beetje tot het mobilair van de academy, omdat ik daar ook een tijd met plezier heb gewerkt bij het secretariaat. Vanaf januari 2019 verzorg ik de lessen voor de opleiding kindercoaching in diverse steden van het land. Zou je meer over mij willen weten, dan kun je altijd even aan mijn jasje trekken. Je kunt mij o.a. vinden in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Arnhem en Breda.
Opleiding Kinder en gezinscoach Thuiscursus.NL.
Wil jij de nieuwe generatie helpen om gelukkig en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan? Dan is de opleiding Kindercoach jou op het lijf geschreven! Onder leiding van een ervaren coach leer je hoe je situatie per situatie bekijkt en deze optimaliseert, zodat de natuurlijke ontwikkeling van het kind positief verloopt.
Aanvullende Opleiding Kindercoaching.
6 mooie dagen van 10.00-16.00 uur. Locatie: Utrecht, Oudegracht. De opleiding richt zich op het coachen van nieuwetijds kinderen individueel en in groepen. De opleiding combineert op bijzondere wijze psychologische en spirituele kennis. En besteedt ruim aandacht aan je eigen authenticiteit als coach. Je werkt aan heldere persoonlijke doelen. Aanvullend Je hebt al een opleiding en je wilt je kennis rondom het werken met kinderen vergroten en je praktijk of activiteiten uitbreiden. kindercoach, yogadocent, kunstenaar, muzikant.
BGN september 2017.
21 september 2017: Workshop Voeding en stemming, door: Gewoon Leven Nu Utrecht, 3 punten. 21 september 2017: Borstkanker en voeding, door: Mates Utrecht, 3 punten. 22 september 2017: 1-daagse Masterclass Succesvol afspraken maken met je client, door: Brickhouse Academy Baarn, 25, punten.
Beroepsgerichte cursus Zelfstandig professioneel kindercoach LOI.
Maximaal rendement, aantrekkelijke subsidie mogelijk. Onderwijs en Pedagogiek Over deze opleiding. Zelfstandig professioneel kindercoach. Beroepsgerichte cursus kindercoach praktijk runnen. Tijdens deze cursus doe je kennis op zodat je zelf een kindercoach praktijk kunt runnen én als bekwame kindercoach functioneert. Je leert o.a. coachen en een ondernemingsplan schrijven. In het kort. In het kort. Tijdens deze cursus doe je kennis op zodat je zelf een kindercoach praktijk kunt runnen én als bekwame kindercoach functioneert. Je leert o.a. coachen en een ondernemingsplan schrijven. 18 x 7400, Klassikaal studeren. 18 x 16900, Studieduur. 18 maanden Diploma. LOI-diploma Benodigde vooropleiding. Kom naar de open dag op 29 januari of 9 februari! Tijdelijk ontvang je bij inschrijving een BladCadeau t.w.v. 50, voor een abonnement naar keuze. Het abonnement stopt automatisch na afloop, je zit dus nergens aan vast. Meer over deze actie. Kom naar de open dag op 29 januari of 9 februari! Kom naar de open avond op 29 januari in Utrecht of naar de open dag op 9 februari in Leiderdorp.
Erkende opleiding Kindercoach klassikaal bij Sonnevelt HBO.
Kindercoach is dé opleiding voor jou als jij het geweldig vindt om het zelfvertrouwen van kinderen en tieners te zien groeien, om jonge mensen te zien die voor hun talenten en passies durven te gaan, om kinderen vol levenslust te zien leven.
Gezins en Kindercoaches Dreamchild.
Deze opleiding is een erkende opleiding door CAT en BATC op HBO niveau. DreamChild is een CRKBO geregistreerd instituut. Elke gediplomeerde Gezins en Kindercoach op deze pagina heeft conform de beroepsorganisatie en in het belang van de kwaliteit elk jaar een bijscholingsdag gevolgd bij DreamChild.
Waar vind ik een overzicht van erkende opleidingen? Rijksoverheid.nl.
Alle opleidingen in de registers zijn erkende opleidingen. De LOI, NTI en NHA bieden ook niet-erkende opleidingen aan. Deze staan niet in de registers voor erkende onderwijsinstellingen. Hoe weet ik of een opleiding in het hoger onderwijs erkend en kwalitatief goed is?
De Nederlandse Academie Coaching Counseling Psychotherapie De Nederlandse Academie.
Werken met kinderen. Gelukkige kinderen in een gelukkige wereld. Wie gunt ze dat niet? Kinderen echt helpen, dat doe je als mens en als professional. Daarin staat het kind centraal. Volg je hart en vind jouw opleiding. Meer over kinderen.
Wie ben ik Dromenland Kindercoaching.
Tijdens mijn opleiding tot kindercoach voelde ik me echt op mijn plek. Dit is wat ik wil. Dat was het begin van kindercoachpraktijk Dromenland. Ik geniet ervan om kinderen te helpen zoeken naar hun oplossing en ze te zien groeien. Ik zet samen met het kind de eerste stappen, waarna het zijn pad verder zelfstandig kan bewandelen. Ik heb mij vooral gespecialiseerd in hulp bij.: echtscheiding en verliessituaties. Opleidingen en kwalificaties. Centrum Tea Adema, Burgum. Omgaan met verlies, echtscheiding en rouw. Centrum Tea Adema, Burgum. Opleiding Intern Begeleider IB. Marnix Academie, Utrecht.
Beroepsgerichte cursus Professioneel kindercoach LOI.
Na afloop van de cursus Professioneel kindercoach, krijg je vrijstelling voor de gelijknamige modules van de opleiding Zelfstandig professioneel kindercoach: de opleiding als je je eigen kindercoach praktijk wilt opzetten! De kwaliteitsgarantie van de LOI. Bij alle LOI-opleidingen staat de kwaliteit voorop.

Contacteer ons

sonnevelt opleiding kindercoach
kindercoach opleiding utrecht
nti kindercoach
geaccrediteerde opleiding kindercoach
hbo kindercoach opleiding
kindercoach praktijk opzetten
opleiding kindercoach limburg
bgl kindercoach
beste opleiding kindercoach